

Interagency Coordinating Committee on the Validation of Alternative Methods

ICCVAM Public Forum Agenda

NIH Natcher Conference Center
Meeting Room D
Bethesda, Maryland
Wednesday, June 25, 2014
1:00 PM - 4:00 PM

Time	Αç	genda Item	Leads
1:00 PM (10 min)	1.	Call to Order and Introductions	Dr. Casey Dr. Jacobs Dr. Lowit
1:10 PM (30 min)	2.	ICCVAM Activities - ICCVAM Activities - Skin Sensitization Working Group Activities - Open forum	Dr. Lowit Dr. Matheson
1:40 PM (20 min)	3.	NICEATM Update - NICEATM Activities - Discussion	Dr. Casey
2:00 PM (45 min)	4.	 ICCVAM Agency Updates Food and Drug Administration Environmental Protection Agency National Institute of Environmental Health Sciences Department of the Interior National Institutes of Health Discussion 	Dr. Jacobs Dr. Lowit Dr. Tice Dr. Rattner Dr. Kelley
2:45 PM (70 min)	5.	Public Attendee Presentations (max 7 minutes each) - Physicians Committee for Responsible Medicine - Center for Responsible Science - BioTred Solutions - Alternatives Research & Development Foundation - White Rabbit Beauty - CAAT and Alternatives Research & Development Foundation - ICCVAM response - Open forum	Ms. Sullivan Ms. Drake (TC) Dr. Ward Ms. Leary Ms. Knight (TC) Dr. Stephens
3:55 AM (5 min)	6.	Wrap Up	Dr. Lowit
4:00 PM		ADJOURN	Dr. Lowit

Individuals with disabilities who need accommodation to participate in this event should contact Dr. Elizabeth Maull at 919-316-4668 or maull@niehs.nih.gov. TTY users should contact the Federal TTY Relay Service at 800-877-8339. Requests should be made at least five business days in advance of the event.